ESTANY PUDENT

Dia 15 de març, tornàvem a sortir de l'escola per gaudir d'un altre dia d'aventura, de descoberta, de naturalesa i de paradís: Formentera. En aquesta ocasió, el recorregut estava plantejat com a gimcana que vorejava l'Estany Pudent i finalitzava al molí de Sal de l'entrada d'Illetes. 

Com l'altre sortida, vam compartir i gaudir d'una jornada de descoberta junts, ens vam familiaritzar amb el patrimoni natural de l'illa, vam valorar l'interès científic i estètic que tenen les zones humides, vam adquirir consciència de la progressiva reducció i desaparició d'aquests ecosistemes, vam identificar les espècies animals i vegetals més característiques de les zones humides i vam utilitzar instruments d'observació (prismàtics) i càmeres digitals per fer fotografies. 

Una altra vegada, volem donar les gràcies a en Jaume (responsable del Camp d'Aprenentatge) per haver estat tan bon guia en aquesta altra sortida i a na Isa (mamà de n'Unai) per haver-nos acompanyat durant aquest dia. 

ESTANY D'ES PEIX

Dia 12 de març, sortíem de l'escola per fer una excursió d'allò més guapa i emocionant. Estar a Formentera i no gaudir de les seves costes i de la seva naturalesa és un pecat capital. Aprofitant un itinerari del Camp d'Aprenentatge de Formentera, vam fer un recorregut de descoberta que començà als estanyets de l'Estany des Peix, continuàrem pel Caló de s'Oli fins arribar a Can Marroig. 

Vam compartir i gaudir d'una jornada de descoberta junts, ens vam familiaritzar amb el patrimoni natural de l'illa, vam conèixer les característiques principals dels ecosistemes de l'illa, i encara que no els vam poder veure en primera persona, vam identificar (amb fotografies) les diferents espècies animals que formen cadascun dels ecosistemes presents a Formentera.

Volem donar les gràcies a en Jaume (responsable del Camp d'Aprenentatge) per haver estat tan bon guia en aquesta sortida, a na Carmela (güela de na Ona) i a na Hanane (germana d'en Yousef) per haver-nos acompanyat durant aquest dia. 

TULIPANS

En Toni, en tornar de les vacances de Nadal, ens va regalar un bulb de tulipan a cada un que havia comprat a Àmsterdam. Dia 9 de gener, els vam plantar i durant aquests tres mesos, hem vist el seu creixement. Ha estat molt emocionat veure com han crescut i ara, com surt la flor. A part d'això, hem hagut de cuidar-los i regar-los de tant en tant. 
- Són plantes d'exterior, necessiten fredor. 
- S'han de regar de tant en tant (un poquet cada dos dies com a màxim).
- Una vegada que mori, guardar el cossiol ja que l'any que ve torna a sortir una altra flor. 

PRACTICA EL RELLEU DE LES ILLES BALEARS